Naslov komentara: DOBRODOŠLICA NOVIM ČLANOVIMA FORUMA Thu May 28, 2009 2:42 pm
Dobro nam došla mona!!
Nadam se da će mo podijeliti na ovom forumu dobro raspoloženje i druženje
alem
Broj komentara : 15 Join date : 2009-05-28
Naslov komentara: ,lčm,ko Thu May 28, 2009 7:02 pm
Evo mene među vama ima li ko u kući..........
ajkuna Moderator
Broj komentara : 89 Join date : 2009-05-24
Naslov komentara: cao Thu May 28, 2009 7:19 pm
Bujrum aleme,,,,,,,,evo gazdarica je tu, a bogami gazda otišo na privremeni rad u njemačkoj............, ali kuća je puna mašala
kame
Broj komentara : 158 Join date : 2009-05-27
Naslov komentara: Re: DOBRODOŠLICA NOVIM ČLANOVIMA FORUMA Thu May 28, 2009 7:26 pm
Ah dragi "Aleme" i ovom virtualnom svijetu provlaceci se kroz cyber sokake mnogi vise i ne znamo gdje pripadamo niti opcenito gdje nam je kuca vise. Za sebe licno mogu iskreno receno navesti da sam stranac i tamo i ovamo i u bilo koje smjeru da vozim kazem "idem kuci" vise radi olaksanja je nema tog rahatluka niti tamo kao i raskosa ovamo koji moze ispuniti onu unutanju supljinu u covjeku. Eto tako malo se pozabavljamo i piskarama na ovaj nacin da bi samo u stvarnosti pobjegli od sasmog sebe kao pijanac koji se drzi za plot Sta je tu je i zivot gura dalje sa ili bez nas pa kakav je koga vagon i koje klase - potrefio
ajkuna Moderator
Naslov komentara: cao Thu May 28, 2009 7:31 pm
Tako je moj brate, nalazimo ovdje utočište umjesto da danas plastimo imanja i denemo travu mi se snašli da olakšamo sebi život
Admin Admin
Broj komentara : 80 Join date : 2009-05-24
Naslov komentara: Re: DOBRODOŠLICA NOVIM ČLANOVIMA FORUMA Fri May 29, 2009 4:59 pm
alem (citat):
Evo mene među vama ima li ko u kući..........
Bujrum baš nam je drago da ste se prijavili na ovaj forum i budete član ovog foruma.
ajkuna Moderator
Naslov komentara: Re: DOBRODOŠLICA NOVIM ČLANOVIMA FORUMA Wed Aug 04, 2010 9:29 am
Dobro nam dosao Eramceake
Sponsored content
Naslov komentara: Re: DOBRODOŠLICA NOVIM ČLANOVIMA FORUMA